Tussenlanding - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Harrie Schoot Uiterkamp - WaarBenJij.nu Tussenlanding - Reisverslag uit Istanbul, Turkije van Harrie Schoot Uiterkamp - WaarBenJij.nu

Tussenlanding

Blijf op de hoogte en volg Harrie

26 November 2007 | Turkije, Istanbul

In Amsterdam hoorden we al vrij snel dat de vlucht 1 uur vertraging had opgelopen. Voor ons maakte dat niet veel uit want de wachttijd in Istanbul zou dan van 4 naar 3 uur gaan. In Istanbul aangekomen waren we in eerste instantie Sjaak kwijt. Het bleek dat hij tijdens de vlucht zijn GSM verloren had. Tijdens de landing, die nogal heftig verliep omdat de aanvliegsnelheid te hoog was, moest de piloot flink in de remmen. Hierdoor is zijn GSM waarschijnlijk over de vloer een flink eind naar voren geschoven. Helaas onvindbaar. Bij Turkish Airline aan het loket "lost and found" heeft hij dit gemeld, en het bleek dat de schoonmakers hem al gevonden hadden. hij kon hem weer afhalen..... achter de douane. Dus eerst een visum voor Turkije kopen. nadat enkele formaliteiten gepasseerd waren kon hij met GSM zich weer inschecken, ruimschoots voor dat de tweede vlucht vertrok naar Sana.